Престижно: Съдията от финала на Шампионска лига ще свири Малмьо - Лудогорец


Престижно: Съдията от финала на Шампионска лига ще свири Малмьо - Лудогорец
Снимка: Getty Images

1339 0

В сряда (18 август) Лудогорец ще гостува на шведския Малмьо от 22:00 ч. българско време. Двубоят ще бъде първи мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига.

Днес стана ясно и кой ще бъде главният съдия на тази толкова важна среща за "орлите" - това ще бъде известният испански рефер Мигел Матеу Лаос, който в края на месец май бе ангажиран с финала на Шампионската лига между Челси и Манчестър Сити!

44-годишният Лаос започва кариерата си през 1999 г. и въпреки че бе решил да спре с професията след Европейското първенство на футбол, очевидно е размислил и ще продължи да работи.

До този момент той е бил главен съдия на около 300 мача, а средните му показатели сочат, че отсъжда по 25 нарушения във всеки двубой. Мигел Матеу Лаос е показал 1330 жълти и 60 червени картони до този момент!

Негови асистенти ще бъдат Пау Себриан и Роберто дел Паломар, а за четвърти рефер е избран Хосе Мунуера. Лесли Ървайн ще играе ролята на съдийски наблюдател, а пък Клара Бяртмарц ще бъде дежурен делегат. За системата ВАР пък ще се грижат Хуан Мунуера и Рикардо де Бургос.

За разлика от Лудогорец обаче, на плейофния мач между ЦСКА и Виктория Пилзен няма да има ВАР - ето защо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички