ВИДЕО: Лудогорец влезе в ESPN със страшен куриоз


ВИДЕО: Лудогорец влезе в ESPN със страшен куриоз
Снимка: Скрийншот

114365 0

Българският шампион Лудогорец е на крачка от това да се класира за груповата фаза на Шампионска лига. "Орлите" ще играят срещу шведския Малмьо в спор за място в най-големия европейски клубен турнир, което ще им донесе още слава и сериозни парични печалби.

Преди дни разградчани си спечелиха слава и по други пътища, след като куриозна случка от техен мач стигна чак до американския спортен канал ESPN, известен и гледан по целия свят. От ESPN използваха една от страниците си във Фейсбук, за да споделят с аудиторията си забавен момент от мач на Лудогорец.

Куриозът се разиграва през 2019 година в мач между Лудогорец и Славия, завършил при резултат 0:0. В даден момент от срещата футболистът на "зелените" Вандерсон вкарва гол в мрежата на Славия и веднага се затичва към трибуните на стадиона в Разград, за да получи целувка от своята приятелка.

Оказва се обаче, че попадението не е редовно, тъй като Вандерсон е бил в положение на засада. Вандерсон обаче не разбира това и все пак отива за така желаната целувка от трибуните. Когато се връща на терена, Вандерсон се нуждае от известно време, за да разбере, че всъщност попадението му е отменено, а играта е отдавна подновена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички