Предложили защитник на ПСВ на Лудогорец, проблеми около считан за сигурен нов в Разград


Предложили защитник на ПСВ на Лудогорец, проблеми около считан за сигурен нов в Разград
Снимка: Getty Images/Guliver

1229 0

Нидерландски защитник е предложен на Лудогорец. Това е 25-годишният Дерик Лукасен. Той е собственост на ПСВ Айндховен, като от 2019-а е под наем в Андерлехт. Той обаче има само 26 мача за белгийския гранд, който не желае да разчита повече на него, пишат местните медии.

Бил е преотстъпван и на Херта Берлин, където също не успява да се наложи. Лукасен е юноша на АЗ Алкмаар и е бивш младежки и юношески национал на Нидерландия. Родният шампион разполага с цели петима централни бранители - Моци, Григоре, Вердон, Са, Терзиев, и заради това е малко вероятно да ангажира футболиста на ПСВ, пише "Тема спорт".

Румънците Моци и Григоре обаче са в по-напреднала възраст и все пак разградчани може и да размислят с оглед инвестицията в бъдещето. Нидерландският Грьонинген пък прави всичко възможно, за да задържи титулярния си вратар Серджио Падт, който е желан от Лудогорец, твърдят медиите в Ниската земя. За целта е поискана трансферна сума от над един милион евро за него.

30-годишният страж е силно желан от разградчани, като според някои информации той вече е подписал предварителен контракт със зелените до лятото на 2024-а. Вратарят обаче е обвързан с Грьонинген до края на сезона. Заради това нидерландският тим прави опит да задържи основния си футболист или поне да получи сериозна финансова компенсация.

"Дагблад ван хет Ноорден" твърди, че управата на Грьонинген иска последна среща с вратаря, за да го убеди да остане в отбора до края на сезона. Падт беше на вратата на отбора във всички 14 мача през есенния дял от шампионата.

А каква заплата ще получава новият треньор на Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички