Спряганият за нов вратар в Лудогорец е бил в ареста заради бой на контрольори във влака


Спряганият за нов вратар в Лудогорец е бил в ареста заради бой на контрольори във влака
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1375 0

Нидерландецът Сержио Пад е считан за почти сигурно ново попъление в Лудогорец. Той има повече от любопитни детайли в своята кариера. Наред с впечатляващите цифри – над 200 мача в елита на Нидерландия, както и капитанска лента в Грьонинген, Пад се е забърквал и в сериозен скандал.

Без никакво съмнение такъв е този с кондуктори във влак през септември 2018 г. Тогава вратарят напада двамата служители, които го хващат без билет. Те решават да му наложат глоба, която обаче Пад отказва да плати. Последвал бурен скандал, който довежда до неговия арест. Той прекарва една нощ зад решетките, след което е освободен. Още на следващия ден стражът остава без капитанската лента в Грьонинген, която отива на ръката на Майк Те Виерик, пише "Монитор".

Въпреки скандала Сержио Пад продължава да е титуляр в Грьонинген. Според нидерландските медии скандалът с кондукторите се отразява пагубно на кариерата на вратаря и точно заради него той никога не е бил викан в националния тим на „лалетата“, макар и да е заслужавал това спортно-технически. А каква заплата ще получава новият треньор на Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички