Живко Миланов: Пропука се неопитността и то за пореден път


Живко Миланов: Пропука се неопитността и то за пореден път
Снимка: Официален сайт на Левски

1584 0

Живко Миланов, който води Левски в дербито срещу Лудогорец, сподели, че е доволен от старанието на играчите, но има още много върху какво да се работи. Разградчани победиха с 1:0 след гол на Каули Оливейра в 83'.

"Момчетата се представиха по добър начин с оглед на последните резултати и напрежението у тях. Дадоха всичко от себе си. Знаехме как Лудогорец играе, все пак са най-добрият отбор в България в последните години. Опитахме се да се противопоставим, но това са моментните ни сили. Пропука се неопитността и то за пореден път.

Тези момчета в защита са на по 20, 21 години, дойде им в повече. Нормално е, но това им казах – да има концентрация. До момента в последните 5, 6 мача се бием сами от наши елементарни грешки. Следващите дни и месеци се надявам да ги изчистим. Има потенциал в младите момчета, давам им се шанс. Загатнаха за него Това обаче е Левски и никой и не ти дава толкова много време", заяви Миланов след двубоя. 

"Не сме променяли, опитах се да им вдъхна кураж и самочувствие. Доста им се насъбра, всички ги нападат, но знаете каква ситуация беше 4, 5 месеца. Вижда се светлина в тунела, а това е най-доброто нещо за един футболист. Всеки иска да работи в добра обстановка. Напуснаха ни 12-14 човека. Другите отбори играят по 2, 3 години заедно. В предстоящите мачове се надявам да извлечем максималното и след Нова година ще видим какво ще стане".  А какво заяви Станислав Генчев за Живко Миланов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички