Господинов: Точка от Лудогорец е добре, а на "Армията" ще е тежко


Господинов: Точка от Лудогорец е добре, а на "Армията" ще е тежко
Снимка: fcarda.bg

2557 0

Бившият страж на ЦСКА и актуален на Арда - Анатолий Господинов, сподели впечатленията си от нулевото реми с Лудогорец от 14-ия кръг на Първа лига. 

Той е доволен от спечелената точка, макар че отчете пропуските в края. Сега той гледа към следващия кръг. Тогава той ще се завърне на "Армията" в петък, а битката ЦСКА - Арда ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg от 16:30 часа!

Мнението на стража

"Относно мача, смятам, че Лудогорец през по-голямата част ни атакуваше и владееше играта, но в края смятам, че ние имахме по-чистите положения. Равенството е закономерен резултат и ние сме доволни от едната точка.

Постоянно играха пред нашето наказателно поле, но отборът се справи добре в защита, тази награда не е само за мен, а за всички, които бранеха резултата.

Яд ни е, не само за Славия, в началото на първенството също изпуснахме точки. Мачовете са много, всеки губи точки. Смятам, че ни очаква добро бъдеще.

Смятам, че се е получила добра сплав, млади футболисти, млади треньори със съвременни разбирания. Особено на "Армията" след няколко дни - доста тежко гостуване, ще излезем да се раздадем. Трябва да сме се вложили на 100%, трябва да сме доволни от себе си", обясни Господинов след ремито в Кърджали. 

Вижте какво сподели и Александър Тунчев след Арда - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички