Потвърдено: Лудогорец разкара футболист преди битката с Аякс


Потвърдено: Лудогорец разкара футболист преди битката с Аякс
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

6791 0

Лудогорец се раздели с един от футболистите си в навечерието на големия двубой с Аякс. Разградчани посрещат нидерландския гранд в четвъртък (24.08) от 21:00 часа в плейофна битка от Лига Европа.

Решението е взето

В сметките за срещата със сигурност не попада Дорин Ротариу. Румънският нападател не попада в плановете на треньора Ивайло Петев за новия сезон и разтрогва договора си с разградчани.

Тази новина потвърждава неговият чичо Йосиф Ротариу пред "Sport.ro". Целта на 28-годишния състезател е отново да намери място в националния отбор на своята родина.

Ротариу за "орлите"

Румънецът облича зелената фланелка през 2021-ва година, пристигайки от Астана. Той обаче така и не съумя да се наложи в състава на 12-кратките шампиони.

На сметката си за разградчани има изиграни едва 10 мача, в които записва 1 гол и 1 асистенция. През изминалата кампания се подвизаваше под наем в Атромитос, регистрирайки 42 срещи, 4 попадения и 1 голово подаване. "Transfermarkt" оценява възможностите му на половин милион евро.

Лудогорец има далеч по-сериозни мисли с наближаването на двубоя с Аякс. Къде да гледаме големия дуел?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички