Победа срещу Брага ще класира Лудогорец напред още тази вечер


Победа срещу Брага ще класира Лудогорец напред още тази вечер
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2809 0

Тази вечер Лудогорец е домакин на Брага в мач от 4-ия кръг на Група С на Лига Европа. С успеха си 2:0 в Португалия орлите оглавиха класирането, а при победа днес те ще изпълнят целта, поставена им от ръководството, а именно продължаване във фазата на елиминациите.

При победа разградчани ще съберат 10 точки, Брага ще остане с 6, а ако Хофенхайм пак победи Истанбул ББ, германците също ще са с 6. До края всеки ще има по още два двубоя, а има и пряк мач между иберийците и Хофе. Това означава, Лудогорец ще остане недосегаем на едно от първите две места.

След идването на Димитър Димитров Лудогорец показва отлични резултати. При гостуването си в Брага - стана първият роден тим, спечелил в Португалия, а сега шампионите се готвят за нов запомнящ се двубой.

През този сезон в Европа отборът е спечелил и четирите си домакински срещи, вкарвайки 11 гола и допускайки 3. В състава липсващ ще е само Натанаел, а оплакващият се от травма аржентински вратар Хорхе Браун бе вдигнат на крака. Проблемът за Лудогорец може да дойде от сгъстената програма и малкото време за възстановяване. На гостите пък ще им ще им липсва треньорът Абел Ферейра. Специалистът бе изгонен в предишната среща и ще наблюдава двубоя на "Лудогорец Арена" от ложите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички