Херо за мача с Брага: Ще опитаме да подготвим тактическа изненада


Херо за мача с Брага: Ще опитаме да подготвим тактическа изненада
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1207 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че очаква труден със Спортинг Брага в Разград, но се надява отборът му да продължи с победите в Лига Европа. Херо оцени като равни шансовете на двата отбора. 

"Надявам се, че победната серия ще продължи. В никакъв случай не се заблуждавам, че мачът ще бъде лесен. Брага вече ни показа своите качества, за мен е един изключително силен отбор. Отборът показва възможностите си и в първенството на Португалия. Виждате, че имат пет победи и един равен в последните си шест мача", заяви треньорът. 

"Мисля, че отборът на Брага играе с един и същи стил. То е един доста добре изграден, чист дори мога да кажа, стил на игра. Поне мачовете от вътрешния шампионат, които наблюдавам, те играят по един и същи начин. Смятам, че по същия начин ще играят и тук. Колко по-различно ще бъде тук, ми е трудно да кажа, но ще се опитаме да подготвим някаква изненада, тактическа".

"Орлите" имат изключително тежка програма, като в неделя играха срещу Левски, в четвъртък ще се изправят срещу Брага, а в неделя посрещат и ЦСКА. Според Димитров, ако се съди по-резултатите, то медицинския щаб на тима се справя перфектно и играчите успяват да се възстановят. 

Жребият за Купата пък днес отреди разградчани да се изправят също срещу ЦСКА, като мачът ще е през декември. "Жребий като жребий. Аз го приемам като факт. Тежък, лесен- без значение. Ние трябва да играем срещу всички противници, ако искаме да спечелим Купата. Ако питате мене, би било по-приятно да играем у дома, но това е волята на жребия. Но излизаме, играем, аз не се притеснявам от нищо", заяви Херо, допълвайки, че всички в отбора са наясно, че играят на три фронта - Европа, първенство и Купа. 

Двубоят между Лудогорец и Брага е в четвъртък (2 ноември) и ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички