Брага си води собствен готвач в Разград


Брага си води собствен готвач в Разград
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1081 0

Португалският Брага си води готвач в Разград за мача срещу Лудогорец от група С на Лига Европа в четвъртък от 20:00 часа. Кулинарният гуру пристига у нас преди отбора, за да приготви исканите от спортно-техническия щаб на отбора ястия по време на двудневния престой в България. Официалната група на Брага каца днес следобед в 15:30 часа на летище Варна с чартърен полет от Порто. 

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо и помощниците му Георги Чиликов и Петър Колев два пъти досега са изгледали на видеозапис последния мач на Брага от португалското първенство, в който те спечелиха срещу Шавеш с минималното 1:0 с гол на Бруно Виана. Херо ще бистри на последните тренировки на отбора тактиката за мача, като според запознати тя ще е различна от подреждането на играчите при успехите с по 2:0 в Португалия като гости и над Левски в последния шампионатен мач на „Лудогорец Арена“.

Сигурното е, че Димитър Димитров, който няма никакви проблеми с контузени играчи, няма да заложи на трима централни защитници. От атакуващото трио от мача със „сините“ се очаква да не стартира някой измежду Лукоки, Мисиджан и Вандерсон, за да има по-солидно присъствие в средата на терена, пише "24 часа".

От щаба на Лудогорец не крият, че нагласата е само за победа, която гарантира класиране в следващата фаза от турнира Лига Европа. Шампионите спечелиха в Португалия и така излязоха първи в групата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички