Плъзнаха фалшиви билети за Лудогорец - Реал


Плъзнаха фалшиви билети за Лудогорец - Реал

6005 0

Фалшиви билети за мача на Лудогорец срещу европейския шампион Реал (Мадрид) се продават съвсем свободно в София, алармираха пред "Всеки ден" почитатели на футбола.

През последните дни са отпечатани около 10 000 фалшиви билета за секторите "А", "В" и "Г" на Националния стадион "Васил Левски". Билетите се продават в района около касите на стадиона, като продавачите лъжат наивни фенове, че са купили пропуските за свои приятели, които обаче се отказали да гледат мача на 1 октомври.

Засега няма данни колко точни фалшиви билети са продадени, но съществува реална опасност да избухне грандиозен скандал непосредствено преди мача между нашия шампион и испанския футболен гранд.

Капацитетът на стадиона не позволява да влязат 10 000 човека повече. "Да не дава Господ, но ако рушащият се стадион "Васил Левски" се препълни, може да се стигне до голяма трагедия с непоправими последствия", коментират запалянковци.

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев вече е информиран за фалшификаторите, които се възползват от еуфорията от участието на разградския тим в Шампионската лига. Домусчиев обаче предпочита да не бие тъпана, за да не се откажат истинските фенове на футбола от посещение на мача. Милионерът обаче е инструктирал подопечните си да засилят пропускателния режим.

Всеки билет ще бъде проверяван със специално устройство, а зрители с фалшиви пропуски няма да бъдат допускани. Това най-вероятно ще създаде хаос и струпване около входовете на стадион "Васил Левски", допускат запалянковци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички