Паро Никодимов: Реал ще страда, ако Лудогорец изолира Роналдо


Паро Никодимов: Реал ще страда, ако Лудогорец изолира Роналдо

30563 2

Има как Лудогорец да постигне положителен резултат при домакинството си на актуалния европейски клубен шампион Реал (Мадрид), което е на 1 октомври. Това заяви в интервю за агенция "Ройтерс" легендарният треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов.

Според най-успешния клубен треньор в България разковничето на успеха е в опазването на голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо.

"Мисля, че Лудогорец може да вземе точка или дори три, но за целта трябва да спре Роналдо", заяви Никодимов, под чието ръководство ЦСКА на два пъти детронира европейски клубни шампиони през 80-те години на миналия век - Нотингам през 1980 и Ливърпул две години по-късно.

"Реал играе много бързо и изглежда в много по-добра фома от Ливърпул, но испанският отбор ще страда, ако Лудогорец успее да неутрализира Роналдо и да спре неговите пробиви. Естествено, Реал има и други класни играчи, но Роналдо е нещо специално. Той може да печели мачове с едно докосване", смята бившият спортен директор на "червените". Според него шансът на българския шампион е да играе без страх срещу именития си съперник.

"Лудогорец игра много силно срещу Ливърпул и мисля, че ще повтори представянето си и срещу Реал, но само ако запазят самообладание и не позволят на емоциите да ги владеят. Трябва да играят без страх", категоричен е Паро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички