Ювентус и Юнайтед пращат емисари на Лудогорец - Реал (М)


Ювентус и Юнайтед пращат емисари на Лудогорец - Реал (М)
Снимка: ludogorets.com

2240 0

Цяла Европа е полудяла покрай мача на Лудогорец с 10-кратния европейски шампион Реал (Мадрид). Грандовете Манчестър Юнайтед и Ювентус изпращат свои съгледвачи на срещата, която е в сряда, съобщава "24 часа".

Отделно заявки са получени от Арсенал, Тотнъм и още няколко клуба от Чемпиъншип.

От Италия идват още Рома и Лацио. На трибуните ще присъства челната тройка в Португалия - Бенфика, Порто и Спортинг.

В София ще дойдат представители дори на няколко румънски клуба, които ще се опитат да гледат футболисти. Турски и гръцки също са поискали да гледат мача. Интерес има дори от Китай и Грузия.

Вчера за няколко минути бяха разграбени всички останали билети за секторите "Б" и "Г" за мача. Около касите имаше и полиция, която дебнеше за евентуалната черна борса. Такива, които предлагат билети на завишени цени, обаче липсваха, най-вероятно заради лошото време в столицата. Лошата новина за черноборсаджиите е, че прогнозата за времето в сряда отново е неблагоприятна и това може да откаже част от тези, които биха рискували с техни билети да отидат на мач.

Преди двубоя ще има мобилни групи от дантчните и Икономическа полиция срещу черната борса и ментетата.

Вчера станаха ясни и точните забрани за движението в София заради мача. От утре в 18 часа се блокират влизането и престоят на местата около стадиона, които в момента се ползват за огромен безплатен паркинг. От 7 часа сутринта в сряда пък се спира всякакво влизане по алеите на Борисовата градина, което означава, че се блокира и "Българска армия". От 12 часа на обед се закрива и паркингът на моста пред официалния вход на "Васил Левски", както и тези на улица "Гурко" и булевардите "Евлоги Георгиев" и "Васил Левски".

От 20.45 часа до приключване на мероприятието в сряда при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР временно ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по улица "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между площад "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

С удължено работно време до 1 часа на 2 октомври ще се движи столичното метро, както и тролей номер 2, трамваи номер 10, 12 и 18 и автобуси номер 76, 94, 280 и 604.

От 20.45 часа в сряда до приключване на мача се променя частично маршрутът на автобусна линия номер 75, като се скъсява маршрута й до Военна академия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички