Пламен Илиев се завръща в игра за Лудогорец след над 6-месечно отсъствие


Пламен Илиев се завръща в игра за Лудогорец след над 6-месечно отсъствие
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3026 0

Българският страж Пламен Илиев най-сетне е готов да се завърне в игра за Лудогорец, след като отсъства над половин година поради контузия. Пацо Тигъра, както е известен играчът, скъса ахилес, като след това се подложи на операция и после възстановяване.

То се разви по-бързо от очакваното и Илиев поднови тренировки още през август месец. Разградските "орли" ще изиграят контрола срещу Локомотив (Горна Оряховица) утре (16.09) от 18:00 часа, като именно тогава се очаква той да се завърне в игра, информира "Мач Телеграф".

Припомняме, че последният път, в който Илиев игра, бе в реванша срещу Интер в Италия в Лига Европа на 27 февруари тази година. Седмица по-късно попадна в групата на тима срещу Левски за Купата на България, където шампионите отпаднаха от "сините". След онзи двубой стражът не е попадал в групата. А кои трима играчи Лудогорец ще опита да "вдигне" за дербито с ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички