Пьотровски: Не познавам Сервет, не сме ги разучили, но можем да ги отстраним


Пьотровски: Не познавам Сервет, не сме ги разучили, но можем да ги отстраним
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

906 0

Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски направи малко объркващо изказване по повод съперника, срещу който "орлите" се изправят в елиминациите на Лига на конференциите. Напролет българският шампион ще играе с швейцарския Сервет.

Не познава съперника, но знае, че могат да го бият

Полският национал призна, че не знае почти нищо за съперника на своя тим и разучаването му тепърва предстои, но същевременно заяви, че Лудогорец има класата и може да победи Сервет.

Якуб Пьотровски

"Имаме класата и отборът е готов за следващата фаза в Лигата на конференциите. Всеки един футболист иска да се докаже в Европа, защото това повишава нивото ни като играчи и издига името на клуба. Искаме и можем да победим Сервет. Не знам много за този отбор освен, че е от Швейцария. Тепърва ще ги разучаваме, но смятам, че можем да ги отстраним", заяви халфът пред БНТ.

Оплака се от тежкия график и обяви целите на тима

"В България имаме много тежка програма с малко почивка. В Лудогорец се очаква да побеждаваме във всеки мач. Ще се опитаме да започнем годината с трофей от Суперкупата, победа в Лигата на конференциите над Сервет и да изместим Черно море от върха в първенството", допълни Пьотровски.

26-годишният футболист оцени и 2023 година през собствената си призма. "Това беше една от най-добрите ми футболни години. Постигнахме много с отбора - спечелихме титлата и Купата, излязохме и от групите на Лигата на конференциите.

За мен също годината беше добра, защото реализирах голове и направих асистенции. Очаквам повече от себе си през следващата година. Отборът е сработен и имаме много добра атмосфера в съблекалнята", бяха думите на звездата на разградчани. А какво очаква Георги Терзиев от пролетния полусезон четете в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички