Георги Терзиев прогнозира - няма да са само Лудогорец и ЦСКА - и други отбори ще се намесят в борбата за титлата


Георги Терзиев прогнозира - няма да са само Лудогорец и ЦСКА - и други отбори ще се намесят в борбата за титлата
Снимка: ludogorets.com

1150 0

31-годишният защитник на Лудогорец Георги Терзиев даде интервю пред "БНТ", в което коментира актуалната обстановка в "зеления" лагер:

*Както вече е известно, в утрешния 11-и януари (четвъртък) "орлите" отиват на зимен лагер в Турция, където ще се готвят за старта на пролетния дял на сезон 2023/24 и борбата на три фронта - Първа лига, Купа на България и Лига на конференциите (+ финала за Суперкупата срещу ЦСКА 1948, който ще е на 10-и февруари).

Още: Хаос: Подцениха странно Лудогорец за трофея в Лига на конференциите - шансовете след класирането... намаляха

"Лудогорец се чувства по-добре, когато играе на няколко фронта"

"Всички знаем, че етапът с подготовката не е сред любимите на футболистите, защото е много тежко. С годините Лудогорец е показал, че се чувства по-добре, когато играе на няколко фронта. Така поддържаш форма с мачове, а не с тренировки. Досега винаги сме се представяли на ниво, когато имаме тежка програма и повече двубои", обясни Терзиев и допълни:

Георги Терзиев

"Важното е всички да останем здрави по време на подготовката, надявам се всичко да премине добре и след това срещите започват. За нас няма значение дали ще е Суперкупата, евротурнири или българското първенство. Всички те са част от нашата програма".

Още: На прага на голямата сделка: Игор Пластун все по-близо до ЦСКА, напуска Лудогорец?

Не само Лудогорец и ЦСКА ще се борят за титлата

Тимът на Георги Дерменджиев зимува на второ място в таблицата в Първа лига, изоставайки на три точки от лидера Черно море и с равен брой с третия ЦСКА, но пък има мач по-малко и от "моряците", и от "армейците"...

Лудогорец спечели последния сблъсък с ЦСКА

"Не мисля, че само ние и ЦСКА ще се борим за титлата. И други отбори ще се намесят", прогнозира Георги Терзиев.

"Поздравления към Черно море за представянето им дотук. За нас е изключително важно да побеждаваме във всеки мач и да си върнем първото място, което най-много подхожда на Лудогорец. Ще бъде обаче много тежко, защото виждаме, че с всяка година се вдига нивото в българския футбол", добави още играчът с 16 срещи за националния отбор на България.

Още: Георги Дерменджиев и Георги Караманджуков обясниха какви са целите на Лудогорец и има ли оферти за Текпетей и Пьотровски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички