Петричев: Стоилов се изживява като бъдещ шеф на ЦСКА и се слага на феновете


Петричев: Стоилов се изживява като бъдещ шеф на ЦСКА и се слага на феновете

1366 0

"Изтървах си нервите, но бях напсуван". Така кратко обясни поведението си обикновено кроткият изпълнителен директор на Лудогорец Ангел Петричев по време на дербито на тима му с Литекс в Разград. По време на мача Петричев влезе в пререкание с главния мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов, като дори се твърди, че му е скочил на бой.

"Няма да изпадам в детайли. Съжалявам, малко си изтървах нервите. Господин Стоилов беше така любезен да ме напсува и реагирах, съжалявам”, обясни Петричев след мача.

Той говори и относно твърдението на шефа в Литекс, че БФС подпира Лудогорец да стане шампион и е "подкарало" Литекс, както е сторило с ЦСКА, който е "разбит до селски отбор".

"За мен това беше нагло изказване на Стоилов. Той се представя може би като бъдещ директор на ЦСКА и иска да се хареса на феновете на този отбор. Нагло и непочтено изказване. Не сме казвали нищо преди за грешки в наш ущърб. Приемали сме ги и сме продължавали напред”, бе коментарът на Петричев.

"Когато има подобна стилистика спрямо нас, подобни псувни, няма как да си стиснем ръцете. На Стоилов няма как да се извиня. Не му подхожда подобно поведение. Ако ме накажат, приемам, няма проблем”, категоричен бе той.

Конкретно за мача шефът в Разград бе по-краткословен. "Не сме доволни от равенството, защото мисля, че имахме сили да го спечелим. Започваме да намираме себе си. Съжалявам, че дадоха червен картон за Литекс, защото 11 на 11 …", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички