Стойчо Стоилов чистосърдечно: Казах на Петричев, че е п**ка, да видим Домусчиев мъж ли е!


Стойчо Стоилов чистосърдечно: Казах на Петричев, че е п**ка, да видим Домусчиев мъж ли е!
Снимка: Официален сайт на Литекс

1667 0

Стреличките, хвърляни от главния мениджър на Литекс Стойчо Стоилов по посока Лудогорец и БФС не останаха без последствия по време на дерби мача между двата тима снощи. През първото полувреме на два пъти се стигна до спречкване между Стоилов и колегата му в Ловеч Трифон Попов с изпълнителния директор на разградчани Ангел Петричев. Това се случи в ложите на "Лудогорец Арена" пред очите на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, който също е имал спор със Стоилов.

Последният отново не бе доволен от съдийството по време на мача, завършил 1:1.

"Доволен съм от точките срещу изключително слаб отбор. Такова нещо в моя живот не съм виждал цял живот. Такова съдийство! БФС и съдиите искат да ги направят шампион. Моци беше на 2-3 пъти за червен картон. Най-смешното нещо беше двойният аршин - при тях за всяко пипане се даваше фаул", коментира Стоилов след срещата.

"Аз съм готов с господин Петричев да пуснем едно видео с ваши колеги и да изгледаме запис. Айде да видим дали е мъж. Имам облог с Домусчиев за едно положение за засада. Той обеща, че ще се извини, ако не е прав. Там го чух да казва доста тежки думи. Да видим дали е мъж", предизвика го шефът в Литекс.

"Петричев като видя, че споря с Домусчиев, дойде да се направи на мъж. Казах му, че е п**ка. Той скача да ме бие, за да го види шефът му. Напрежението мисля, че е в техния лагер. Питайте ги тях защо е това напрежение. Не може толкова явно някой отбор да бъде бутан да стане шампон. Аз защитавам Литекс, а не коментирам други отбори. За мен днес загубихме да вземем трите точки," каза още афектираният Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички