Петричев: Спекулации са, че искаме Иванов и Робърта от Левски


Петричев: Спекулации са, че искаме Иванов и Робърта от Левски
Снимка: БГНЕС

1365 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отхвърли слуховете, че клубът възнамерява да привлече две от звездите на Левски - Найджъл Робърта и Станислав Иванов. Той заяви, че подобна спекулация цели да изостри "иначе колегиалните" отношения между двата клуба.

"Информациите, които четем в последните дни, са спекулации. Стаси Иванов и Найджъл Робърта са много добри футболисти, но те не попадат в плановете за селекция на Лудогорец. Въобще не сме възнамерявали да пратим оферта към Левски за Иванов и Робърта, а се коментира трансферна сума. Футболистите, с които в мометна преговаряме, са съвсем друг тип. Те са наблюдавани от скаутското звено в последните няколко месеца", категоричен бе директорът пред "Гонг".

"По традиция по време на трансферния прозорец се заформят саги, които много често са измислица. Ние нямаме интерес да си обтягаме отношенията с Левски. Очевидно обаче с подобни публикации някой има интерес за изостряне на иначе колегиалните отношения между двата клуба", допълни Петричев. Неотдавна Кирил Домусчиев сподели, че е опитал да помогне на Левски с идеи, вижте ги тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички