Петричев: ЦСКА в Първа лига е Литекс, който се премести в София


Петричев: ЦСКА в Първа лига е Литекс, който се премести в София

3561 0

"ЦСКА в Първа лига не е ЦСКА, който всички помним как побеждаваше европейските колоси и всички се страхуваха от него. Това е отборът на Литекс, преместил се в София. Дошъл от Ловеч и се кръстил ЦСКА-София. Както самият клуб официално написа - преименувал се с маркетингова цел". Това заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който уважи празненството на ЦСКА 1948 по случай 70-годишнината от създаването на клуба.

"За мен този ЦСКА е ЦСКА, който избра трудния път към завръщането към елита. Това е достоен път и заслужава уважение. Крайната цел е по-сладка, когато я постигнеш трудно", каза още шефът в Разград, с което подхрани слуховете, че третодивизионният клуб е финансово подкрепян от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

"Това че съм уважил празненството на ЦСКА 1948 означава, че искам да честитя юбилея на всички истински привърженици на ЦСКА. Ръководството на този клуб (ЦСКА_София) прави нескопосан опит за игра с публиката. Търсят си враг, за да оправдаят собствената си несъстоятелност. Правят опит да консолидират публиката. Това обаче не може да бъде печеливша дългосрочна стратегия. Виждате, че и колегите от Левски са тук. Сигурен съм, че Левски с нетърпение очаква да се завърне Вечното дерби", допълни Петричев.

"ЦСКА 1948 не бих ги оприличил като пешка. Те искат да постигнат сериозна цел, но не бива да ги коронясвате като царе. Още е много рано. Имат да извървят дълъг път", каза още той.

Петричев обеща, че в днешния мач с ЦСКА-София Лудогорец ще играе сериозно и футболистите ще отложат ваканционното настроение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички