Петричев: Надявам се от другия сезон да намалим езика на омразата


Петричев: Надявам се от другия сезон да намалим езика на омразата

1980 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви след дербито от 33-ия кръг на Първа лига между ЦСКА и Лудогорец, че в представянето на "орлите" се е чувствала умора и допълни, че е хубаво да смекчи тона между представители на двата отбора.

"За мен резултатът е справедлив с оглед показаното на терена. Нормален мач, в който нашите момчета очевидно изпитват ваканционното настроение, нямаше тази агресия, която сме свикнали да виждаме в Лудогорец", заяви Петричев.

"Нека ЦСКА да са мотивирани, нека да си подобрят отбора, както и Левски да бъдат конкуренти, нека да има конкуренция в българското първенство, всички го желаем това. Използвам случая да чиститя 70-годишнината на всички, които обичат ЦСКА и искат по честен и достоен начин техния отбор да се завърне на мястото, където трябва и да радва всички привърженици, които изтърпяха много. Вярвам, че ще дойде момент, в който няма да бъдат ползвани за маркетингови цели, а със сърце и душа ЦСКА ще бъде доминиращ отбор, както й се полага."

 "Съгласен съм, че добрият тон идва от ръководството на отборите и се надявам от другия сезон да намалим езика на омразата и личните обиди, защото всеки си има достойнство, от това се натрупва напрежение и се придава на феновете. Знаете каква атмосфера цари на нашия стадион, всички тези хора заслужават уважение, защото устояват на провокации. Имах чувството през този сезон, че нещата са на ръба да ескалират. Ходил съм на мачове на Реал и Барса, където кръвни врагове сядат един до друг."

"Свалям шапка на Христо Стоичков, винаги ми е бил идол днес за пореден път показа с отношението си към Лудогорец и футболистите, че не само е най-великия българския футболист, но е и прекрасен човек, пред който аз докато съм жив ще се прекланям."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички