Козмин Моци е оптимист за Нордселанд: Победата над Левски дава самочувствие


Козмин Моци е оптимист за Нордселанд: Победата над Левски дава самочувствие
Снимка: ludogorets.com

1402 0

Легендата на Лудогорец, превърнала се в технически директор на клуба - Козмин Моци, говори преди заминаването на "орлите" за Дания за предстоящото гостуване на Нордселанд в групите на Лигата на конференциите. Румънецът обаче изрази притеснението, че изкуственият терен там може да се окаже проблем.

Коментарът на Моци

"Доста тежко, съвсем различно ще е на изкуствения терен. Ние знаем какво е, миналата година играхме на такъв срещу някои отбори. Надявам се да сме по-добри тази година. Нордселанд игра срещу един румънски тим и след това чувах лоши неща за терена им. Трябва да се фокусираме, няма значение на какъв терен играем.

Не трябва да ни притеснява това, че те са победили ФКСБ и Партизан. Това е друг мач. Сега е мач в груповата фаза, всяка точка е важна, надявам се да се върнем оттам с нещо. Говорихме 2-3 дена за терена, знам какво се говореше в Румъния за него. Нямаме избор, отиваме да играем.

Футболистите са малко изморени, надявам се до утре вечер да се възстановят и да излязат максимално. Нормално победата над Левски даде самочувствие. Всяка победа дава, особено такава на "Герена". Има още 5 мача в груповата фаза, трябва да вземаме мач по мач и средата на декември ще видим къде сме", сподели Моци пред медиите преди излитането за Дания.

Възпитаниците на Ивайло Петев ще преследват нови три точки в своята група, след като победиха с 4:0 Спартак Търнава у дома на "Хювефарма" в Разград. Наскоро пък бяха потвърдени отлични новини за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички