Петев посочи най-големия проблем на Лудогорец и изрази любопитно мнение за сблъсъка с ЦСКА


Петев посочи най-големия проблем на Лудогорец и изрази любопитно мнение за сблъсъка с ЦСКА
Снимка: ludogorets.com

3273 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази мнението си след успеха над Черно море в първия мач от полуфиналите в турнира за Купата на България. Разградчани спечелиха с 2:1 на стадион „Тича“ и гледат към финала в надпреварата.

КОМЕНТАРЪТ МУ ЗА МАЧА

„Мисля, че не изиграхме лош мач. Бяхме сериозни и те изпълниха моите изисквания. Допуснахме една нелепа грешка за гола. По-добро първо полувреме за нас, а и имахме добър контрол над топката. Добър турнирен резултат“, коментира Петев. 

Всички футболисти са в Лудогорец и имат качества да бъдат тук. Всеки един ще има шанс и е важно да го оползотворят. Добра енергия имаше в мача и съм доволен от показаното“, продължи специалистът.

Прекалено лесно получаваме голове, но аз съм сигурен, че нашият отбор има голям потенциал за доразвиване. Ние нямаме нито един лесен мач и подхождаме максимално концентрирано към всеки един мач. Момчетата трябва да бъдат концентрирани и да дадат всичко от себе си“, каза още той.

ЗА СБЛЪСЪКА С ЦСКА

Няма как да кажа на играчите, че предстои мач, който е по-важен, той е един всички. При всички положения ни предстои труден двубой с ЦСКА, дали ще има дерби  и ще се реши ли първото място и титлата– ще видим в неделя“, завърши Петев.

А ето как избухна треньорът на Черно море Илиан Илиев след мача на „Тича“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички