Илиан Илиев избухна: Лудогорец няма нужда от този слугинаж и бутане! Знаехме, че Чинков има да връща стари неща


Илиан Илиев избухна: Лудогорец няма нужда от този слугинаж и бутане! Знаехме, че Чинков има да връща стари неща
Снимка: Lap.bg

9685 0

Треньорът на Черно море   Илиан Илиев не скри разочарованието си след загубата с 1:2 от Лудогорец в първия полуфинален сблъсък в турнира за Купата на България. 54-годишният наставник на „моряците“ не подмина и темата със съдийството на Волен Чинков, което той засегна и в интервю пред SportLive.bg преди мача.

МНЕНИЕТО МУ ЗА ДВУБОЯ

Мачът започна добре за нас, но оставихме Лудогорец да си подава топката и не скъсявахме дистанцията. Не влизахме и в единоборства. Малко прегоряхме, после според развитието на мача ни падна духът. Лудогорец изигра добре мача. Допуснахме два много леки гола за полуфинал в турнира. Не изиграхме нашия футбол. Второто полувреме излязохме по-агресивно и високо, но не стигнахме до чисти ситуации. Със сигурност ще се опитаме да поправим грешката втория мач, макар да знаем, че няма да е лесно“, започна коментара си Илиев.

За изнасянето не чак толкова, имаме проблеми в последната фаза. Като цяло не бе проблемът притежанието, като цяло бяхме по-сковани и прегоряхме. Благодаря на публиката за подкрепата, но като срещнахме другата действителност, се стъписахме. Можехме да се представим по-добре в дефанзивен план“, продължи с анализа си треньор №1 на България за 2021 година.

СЪДИЙСТВОТО НА ЧИНКОВ И СЛУГИНАЖА КЪМ ЛУДОГОРЕЦ

 „Лудогорец като отбор, бюджет и футболисти нямат нужда от бутане. То не помага на българския футбол и Лудогорец го вижда в Европа. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Първо я има дузпата за нас и резултатът ставаше 2:2. После пипане на Сашо, което вече е постфактум. Бяхме подготвени за това, но нищо не можахме да направим. Колкото и да си говорим, керванът си върви и никой не го интересува. Много е лесно да говорим за статистика. В предната година в плейофа загубихме заради отменен чист гол. За червения картон на Стефан Велев, преди това има чист фал срещу Виктор Попов. Те са малки неща, но с водещите отбори имаш малки възможности, които трябва да използваме. Лудогорец ако искат да израстват като отбор, нямат нужда от този слугинаж в България“, коментира той по адрес на съдийството на рефера Волен Чинков. 

И като показахме резултат какъв беше? Сон шожмон (б.р. Няма промяна), както казват французите“, завърши Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ КАК ТРЕНЬОРЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ ПРЕДУПРЕДИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОЧАКВАНОТО СЪДИЙСТВО: Само в SportLive! Илиан Илиев жегна съдията на първия мач с Лудогорец за Купата и отсече: Не знам за интерес на разградчани към Фернандес

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички