Пелегрини респектиран: Лудогорец е опасен отбор, силата му е в атаката


Пелегрини респектиран: Лудогорец е опасен отбор, силата му е в атаката
Снимка: Getty Images

1536 0

Силата на Лудогорец е в атаката. Трябва да сме много внимателни, заяви треньорът на Бетис Мануел Пелегрини пред bTV.

Тази вечер "орлите" гостуват в Севиля в опит да продължат силното си представяне в Лига Европа. Преди седмица те поднесоха голяма изненада, побеждавайки Рома на Жозе Моуриньо у дома.

"Предстои ни много важен мач срещу един от най-големите български тимове, който редовно триумфира в първенството", започна Пелегрини.

Лудогорец може да бъде опасен винаги, когато се изправя срещу класни съперници. Силата на отбора е в атаката и го показа срещу тима на Рома, който умее да се защитава добре. Класирането за групите на Лига Европа показва, че Лудогорец е солиден отбор. Трябва да бъдем много концентрирани, за да останат трите точки в Севиля."

"Довечера ще играят тези, които са се възстановили най-бързо след последния ни шампионатен мач. Моят избор също така ще зависи и от стила, с който играе противникът. Възнамерявам да използвам тези играчи, които са в най-добра форма", завърши наставникът.

Следете мача Бетис - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички