Бетис - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?


Бетис - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт - ПФК Лудогорец

10447 0

Лудогорец гостува на Бетис във втория си мач от група С в тазгодишното издание на турнира Лига Европа. Българският шампион се изправя срещу андалусийци в Севиля, а срещата на „Бенито Вилямарин“ започва в 22:00 часа.

Родният тим започна по прекрасен начин шестото си поредно участие в групите на втория по сила евротурнир, след като срази фаворита в групата и надпреварата - Рома, с 2:1 в Разград. Възпитаниците на Анте Шимунджа обаче знаят, че им предстои нов тежък мач.

Реал Бетис, подобно на Рома, започна силно сезона в испанската Ла Лига. Възпитаниците на Мануел Пелегрини са на трета позиция в класирането с актив от 12 пункта, като допуснаха само едно поражение в първите си пет срещи за първенство.

Загубата дойде срещу шампиона Реал Мадрид, който е лидер с пълен комплект точки. Андалусийци също тръгнаха с успех в Лига Европа, печелейки визитата си на финландския ХИК Хелзинки с 2:0. Двубоят Реал Бетис - Лудогорец ще бъде предаван пряко по bTV Action, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички