Мануел Пелегрини: Не сме най-добрите в света, Лудогорец знае как се играе футбол


Мануел Пелегрини: Не сме най-добрите в света, Лудогорец знае как се играе футбол
Снимка: Getty Images

2352 0

Лудогорец се изправя срещу Бетис в двубой от 2-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Разградчани гостуват на испанския тим в четвъртък (15.09) от 22:00 ч. българско време в опит да постигнат нов исторически успех на европейската сцена.

Именитият треньор на съперника на "орлите" - Мануел Пелегрини, сподели очакванията си за предстоящата среща с българския гранд. Пред медиите чилиецът заяви, че неговите възпитаници ще търсят задължителна победа.

"Най-важното за един треньор е да може да прави ротации. При толкова много мачове, най-важно е да има широк състав. Имаме известни проблеми с Набил, Виктор Руис и Сабали, които са с мускулни травми. Ще разчитаме на тези, които играят от самото начало на сезона. Сабали няма да участва в нито един от следващите ни два мача", категоричен беше специалистът.

"Те печелят титлата в шампионата и винаги излизат за победа. Участвали са в Шампионската лига и победиха силен отбор като Рома. Трябва да сме много концентрирани в защита и да се опитаме да ги изненадаме напред. Това е най-големият отбор в България. Те знаят как се играе футбол. В отбора има много чужденци, които придават допълнително качество.

Спечелихме последния мач, но може би няма да победим в следващия. Не изглежда, че можем да се борим за някой турнир. Трябва да сме Бетис, както винаги е било. Търсим нови три точки в Лига Европа. Трябва да продължим да бъдем умерени, никой в състава не вярва, че сме най-добрите на света. Първото и най-важно нещо е да се класираме напред", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички