Павел Върба си пожела конкретен съперник и се прицели в излизане от групите на Лига Европа


Павел Върба си пожела конкретен съперник и се прицели в излизане от групите на Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2274 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба се надява, че неговият отбор не просто ще участва в груповата фаза на Лига Европа, но и ще успее да излезе от групата си, за да се изправи срещу още по-големи отбори в надпреварата. Върба си пожела да се изправи срещу тим от Шотландия.

"Такива мачове са много трудни. Беше очевидно, че през първото полувреме двата отбора играха много внимателно. През вторто бяхме активни, имахме и късмет, но мисля, че заслужено сме напред. За нас е много важно, че ще играем в групите, а се надявам да видим и фенове на стадиона", започна Върба.

"Успехът е на целия отбор, а не от отделни единици. Това е една отплата за Лудогорец, който функционира отлично десет години. Имаше доста промени в отбора откакто аз съм тук. Когато дойдох в Лудогорец, получих награда да играем с Интер. Ще е хубаво да срещнем още един такъв отбор пролетта. С други думи да излезем от групите. Ние имаме един Шотландец в нашия отбор, а аз не съм играл срещу тим там. Затова си пожелавам един тим оттам за утрешния жребий", добави още той.

Какво каза Доминик Янков - четете тук.

Какво каза Сисиньо - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички