Павел Върба посочи най-големия недостатък на Мидтиланд и предвеща успех на бг отборите в Европа


Павел Върба посочи най-големия недостатък на Мидтиланд и предвеща успех на бг отборите в Европа
Снимка: БГНЕС

1465 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба предрече успех за българските отбори в Европа, като според него 3-4 от първенството ни имат добро европейско ниво. А относно съперника на разградчани - Мидтиланд, посочи най-големия минус, а именно, че датчаните не са играли скоро официален ма.

"Винаги отборите са трудни и тежки. Техният минус е, че досега са играли само контролни срещи. Това обаче са професионалисти, знаят какво да правят. Гледах доста техни мачове и това е един много класен отбор. Предимство е, че играем вкъщи, но не е добре, че няма публика. И аз, и Лудогорец сме участвали в групите на Шампионска лига, надявам се да го сторим и заедно", коментира Върба.

"Продължавам да твърдя, че в България има 3-4 отбора на добро европейско ниво. Датският отбор е тежък съперник, но българските отбори имат качества и това ще се види скоро. Мислим за Мидтиланд", допълни той.

А относно отсъствието на голямата звезда на Мидтиланд Eвандер:"Труден въпрос за Евандер. Не знам как точно да отговоря. Той е основен, добър футболист. Но не мисля, че датският шампион няма с кой да го замени. В последните два мача без негово участие се справиха добре. С него и без него ни очаква страшно тежък мач. А кой ляв бек са харесали Лудогорец вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички