Павел Върба изпепели играчите на Лудогорец, някои са изиграли последния си мач за тима


Павел Върба изпепели играчите на Лудогорец, някои са изиграли последния си мач за тима

984 0

Старши треньорът на Лудогорец Павел Върба изрази сериозно недоволство към играчите, които взеха участие в мача срещу Славия. Шампионите загубиха позорно с 1:3 от "белите", като особено през първото полувреме бяха прегазени от селекцията на Златомир Загорчич. 

С поражението Лудогорец изпусна два рекорда на ЦСКА, а Върба беше категоричен, че някои футболисти изобщо нямат място в състава. Той стигна още по-далеч, като от тъй наречените резервни футболисти на "орлите" отличи единствено Битон, който в последните седмици е сред най-добрите футболисти на тима. 

"Мисля, че понякога е излишно да се коментира. Първото полувреме играхме слабо, а някои футболисти не бяха на терена, само присъстваха. Дадохме шанс на някои играчи да се изяват днес. Някои имаха проблеми, а някои днес, които играха, на моменти дразнеха с играта си. От друга страна това е добре за мен и утвърждава мнението ми. Знам кои дават всичко за Лудогорец и кои само „присъстват”, каза разочарованият Върба.

"Мисля, че има такива играчи, които нямат място в Лудогорец. Ще оставя коментара за себе си, няма да казвам имена, но има хора, които не искат да са част от клуба, така че това е. Това е нашата работа и ще решим проблемите”, продължи Върба.

„Видяхте, че не дойдохме с изцяло оптималния състав, който разполагаме. Това не е оправдание. Не трябва да се оправдаваме, че сме шампиони. Празнувахме титлата, но не е оправдание за играта на някои хора днес на терена. Мога да кажа, че футболисти като Битон, който направи страхотни мачове последните пъти, то това е пример, че той показва как иска да е част от този отбор. От друга страна смятам, че последните 10 мача групата, която определяхме за мача е била правилна. Тези хора доказаха с резултатите, че мястото на днешните състезатели е там, където беше в последните десет мача”, категоричен бе чехът.

За финал той обяви, че 4-5 играчи на Лудогорец са изиграли последните си мачове за тима и, дори да останат, няма да им даде шанс за изява. 

„Ако ме бяхте попитали вчера, щях да кажа, че съм абсолютни доволен от това, което направихме до днес. Максимално бях доволен до вчера, но днес имаме „обеца” на ухото и ще си направим изводите, говоря за първото полувреме. Трагедии няма да правим, а правя изводите за себе си. Няколко човека, четири или пет, няма да получават шансове за Лудогорец. Правя си изводите от мачовете. Това са срещите, в които правя изводите, а днес тегля чертата за вътрешни мои мисли, относно целия кадър в отбора”, завърши треньорът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама