Бусът на Лудогорец не може да стигне до София


Бусът на Лудогорец не може да стигне до София
Снимка: Sportlive.bg

2976 0

Играчите на Лудогорец са в София за битката си срещу Славия, но пък бусът на клуба "закъса" заради задръстването на магистрала "Тракия", образувало се заради тежката катастрофа на ТИР с леки автомобили на 163-ия километър. 

В автобуса има представители на клуба, както и футболисти, но те не са част от  състава на шампионите, който ще играе днес срещу Славия, научи Sportlive.bg. По непотвърдена информация от очевидци, в буса има играчи, които не са били в групата за двубоя, но ще са на мача за награждаването със златни медали (обновено: по по-достоверна информация в буса е имало юноши на Лудогорец) 

Играчите на Павел Върба от часове са в София и се готвят за последния си мач, с който могат да се превърнат в първенец без допуснато поражение, изравнявайки рекорда на ЦСКА за единствен шампион без загуба. 

В 17:30 часа днес на магистрала "Тракия" тир нахлу в лентата за насрещно движение, вряза се в няколко автомобила, като се преобърна и запали. За съжаление, има няколко жертви и ранени. Повече информация за катастрофата на "Тракия" четете в Actualno.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички