Павел Върба призна, че се водят преговори на финалната права с нови играчи


Павел Върба призна, че се водят преговори на финалната права с нови играчи
Снимка: Ludogorets.com

1482 0

Наставникът на българския шампион Лудогорец Павел Върба говори след разгромната победа с 3:0 за неговия отбор срещу втория в класирането Левски. Чехът сподели, че е щастлив след победата, но тя е напълно заслужена от играчите.

"Разбира се, че съм щастлив след тази победа, момчетата си заслужиха титлата. Работим добре, всичко при нас е нормално, имаме фантастични условия, остава ни само да побеждаваме. Не знам дали равенството с ЦСКА е лош резултат, даже мисля, че не беше.

Много съм щастлив, че продължихме да побеждаваме вкъщи пред публиката ни, тя го заслужава. Всеки един играч има място в отбора в зависимост от това как се представя. Специално за Битон в тези два мача, които изигра, ни показва, че е добър футболист.

Ще искам през август, когато започнат европейските мачове, да изглеждаме, както днес. Няма да ви казвам за трансферите сега, когато станат реалност, ще разберете за тях и тогава мога да коментирам. Работим с няколко футболисти, преговорите са на финална фаза и очакваме всичко да е готово до дни" - сподели той.

Междувременно, наставникът на Левски Георги Тодоров призна, че класата на Лудогорец е по-голяма, както и че грешките на Левски са били решаващи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички