Паника в Лудогорец! Рибейро изчезна яко дим


Паника в Лудогорец! Рибейро изчезна яко дим

2246 0

В Лудогорец са се хванали за главата от номерата на Бруно Рибейро. Клубът не може да се раздели с него и да назначи Едуард Ераносян на поста главен треньор. Причината е, че португалецът саботира по всевъзможни начини преговорите. 

"Сегата Бруно Рибейро продължава и в този момент. Мога да кажа, че сме стигнали доникъде. Рибейро просто се покри, скри се. Не идва на работа, не тренира отбора. Това е ясно на всички. За мое голямо съжаление няма никакво развитие по този казус", обяви изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев пред ПИК.

"Нашите адвокати са запознати със сручая и работят. Разменят се документи между двете страни, но съгласие все още не е постигнато. По документи Бруно Рибейро се води старши треньор на Лудогорец и в този момент. Това не е нормално, защото сега имаме двама действащи наставници. Едуард Ераносян изпълнява задълженията си и води отбора. На този етап ситуацията е такава", добави шефът.

Той беше категоричен, че няма никакъв проблем между вратаря Владислав Стоянов и клуба. Така че стражът ще продължи да носи екипа на разградчани.

"Проблемът с Владо Стоянов е точно нулев. На всеки човек му се случва да се успи и да закъснее. Това е истината. Вратарят просто се е успал и затова закъсня за пътуването ни за Благоевград. Човешко е и ние го разбираме.Това е истината за така наречения скандал. Стоянов ще бъде глобен по вътрешния ни правилник, това е. Мога да кажа, че думите на вратаря за Бруно Рибейро също бяха изопачени. В крайна сметка той обяви, че само ръководството може да решава кой да е треньор. Нещата се раздухаха, защото Владо е популярна личност, национален вратар и някои хора решиха да си правят реклама на негов гръб. Това, че е бил резерва срещу Пирин, е решение на Ераносян, но няма нищо общо с изказването и думите на Стоянов", подчерта директорът.

Петричев отговори и на нападките, че той и Методи Томанов пречат на работата на Ераносян.

"Това е черешката на тортата. Връх на помията, която се изля върху мен и Методи Томанов в последно време. Когато си на ръководна позиция е нормално да те плюят и да измислят за теб какво ли не. Клевети, обиди, нападки. Ние сме правова държава и мисля, че нещата ще се дойдат по местата. За мен и Томанов най-важна е оценката на собственика Кирил Домусчиев. Той е човекът, който е запознат в детайли с всичко, което се случва в Лудогорец и е абсолютно наясно за какво точно става дума. Той даде своята оценка за нашата работа и това е достатъчно. Ние сме наясно и откъде идва атаката срещу нас. Повече е излишно да коментирам", каза той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички