Рибейро разиграва цирк в Лудогорец


Рибейро разиграва цирк в Лудогорец
Снимка: http://ludogorets.com

2019 0

Лудогорец продължава да не може да се разбере с Бруно Рибейро за прекратяване на договора му. 

"Искаме да се разделим човешки, но до момента не става. Преговорите продължават", заяви за "Стандарт" Ангел Петричев.

Шампионите не успяха да скъсат в срок с португалеца, за да може Едуард Ераносян да води отбора спокойно. Пловдивчанинът се появи край страничната линия при победата с 1:0 над "Локомотив" (Пд). На книга обаче старши си остава Бруно.

В неделя се проведоха нова серия от разговори между Рибейро, мениджъра му и шефовете, но без резултат. Днес предстои нов опит.

"Това е проблем, защото не можем да изчистим нещата с Едуард Ераносян", допълни Петричев. Преди това той разкри, че Лудогорец е бил предложил охрана на Бруно и помощниците му, след виковете "Оставка!" пред дома им. Те обаче са отказали.

Както е известно португалецът се оплака в родината си, че привръженици са се опитали да влязат в дома му в Разград, за да го сплашат. Освен това треньорът се оправда, че футболисти са привличани през главата му и се закани да сезира ФИФА ако не постигне споразумение с шампионите за неустойката си. 

"Не виждам защо е недоволен от селекцията. Тя беше в ход преди привличането му. В Лудогорец се намират изключително силни футболисти. Имена от грандове като Сао Пауло, Сантос и Стяуа. Кешеру е изключително класен футболист. Не виждам за какво Рибейро не е доволен. Той каза, че ще има играчи от Челси, но не видяхме такива да дойдат", допълни Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички