Петричев посочи проблемите в Лудогорец


Петричев посочи проблемите в Лудогорец

1366 0

Ангел Петричев запази спокойствие и вярва в качествата на състава на Лудогорец, въпреки че настоящата селекция, водена от Бруно Рибейро, записа нов провал от началото на сезона. След като отпадана от Милсами в Шампионска лига, днес шампионът падна от Черно море за Суперкупата на България.

"Загубихме, защото не си вкарахме положенията. Не мисля, че момчетата излязоха немотивирани. Напротив, бориха се, но не им се получи играта. Не си вкараха положенията и загубихме", каза Петричев пред медиите след мача.

Той изрази мнение, че в момента "орлите" не показват това, което могат, но изрази надежда, че скоро играчите ще свикнат с обстановката и 4-кратните шампиони ще заиграят на нивото, което показваха до миналия сезон.

"Определено Лудогорец не е това, което искаме да бъде. Надяваме се с течение на времето отборът да напипва себе си. Момчетата тренират много и имат огромно желание. Вярвам, че с течение на времето нещата ще станат. Имаше определени моменти, в които Лудогорец загатна за потенциала си, но не мога да кажа кога ще го разгърне. Аз като ръководител мога да кажа, че не съм доволен от това, което видях.

Според мен има колектив в Лудогорец, но не е този колектив, който беше преди време. Футболистите трябва да свикнат помежду си. Взаимоотношенията са прекрасни. Нормално е на хората да им е необходимо време, за да се напаснат", сподели още той и коментира трансферните дела в клуба.

"Спекулациите няма да спрат, докато не затвори трансферния прозорец. Когато има нещо, ще го научите официално. Не очаквайте да ви кажа нещо тук и сега".

Петричев беше попитан и за бъдещето на старши-треньора Бруно Рибейро, който пое отговорността за загубата, но оставка не е подавал.

"За момента няма различно решение и няма новина около Бруно Рибейро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички