Лудогорец - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на върха в Първа лига?


Лудогорец - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка на върха в Първа лига?
Снимка: БГНЕС

6519 0

Тази вечер от 20:15 часа Лудогорец се изправя срещу ЦСКА в директен сблъсък за титлата през сезона. Ще гледаме един от най-важните мачове за шампионската титла през този сезона на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

"Червените" са на точка зад "зелените“ в борбата за трофея, като имат да си връщат, след като през кампанията загубиха и двата си двубоя с тях – 1:2 в Разград, когато столичани играха силно, но допуснаха поражение, и загубата с 0:1 у дома в края на редовния сезон, когато отново бяха излъгани от разградчани, но този път пред препълнените трибуни на стадион "Българска армия“.

От онова поражение в столицата насам възпитаниците на Саша Илич влязоха в серия от три поредни победи, в които отбелязаха 11 и допуснаха само един гол във вратата си.

От своя страна Лудогорец навъртя девет поредни успеха в родния шампионат и не е загубил точка след завръщането на Ивайло Петев начело на тима. "Орлите" достигнаха и до финала за Купата на България, където в сряда ще премерят сили с ЦСКА 1948 на Националния стадион „Васил Левски“ в търсене на първи трофей от надпреварата от 2014-а насам.

Двубоят Лудогорец - ЦСКА започва в 20:15 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички