От Разград разкриха почти целия щаб на Дерменджиев в Лудогорец


От Разград разкриха почти целия щаб на Дерменджиев в Лудогорец
Снимка: БГНЕС

10215 0

Бившият национален вратар Здравко Здравков се връща в Лудогорец и отново ще се занимава с подготовката на играчите под рамката. Това са съобщили от клуба пред БТА. За 53-годишният софиянец от утре започва трети период при 12-кратните шампиони, тъй като вече е заемал тази позиция на два пъти.

За първи път той подготвя вратарите на "орлите" от юли 2018 до декември 2019-а, а след това от януари 2021-а до март 2023-а година.

Освен това Здравков е бил треньор на вратарите на Славия, на Левски, на Интерклубе (Ангола). За две години в китайското първенство е бил треньор на вратарите на Ханчжоу Грийнтаун и ГЦ Хънфън, както и старши треньор на първия клуб.

Бившият капитан на орлите и 10-кратен шампион като футболист Светослав Дяков остава помощник и на новия наставник, след като до момента изпълняваше същите функции и при Ивайло Петев, и при Анте Шимунджа. Иван Цветков също остава в щаба. На Дерменджиев ще помага и бразилският видеоанализатор Кайо Фонсека.

Лудогорец трябва да заяви новия старши треньор в УЕФА, за да може да бъде вписан в протокола за мача с Фенербахче в четвъртък и да седне на резервната скамейка. По-рано през деня от Лудогорец обявиха, че си връщат Георги Дерменджиев като старши треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички