От Лудогорец опровергаха слуховете за заплатата на Кирил Десподов


От Лудогорец опровергаха слуховете за заплатата на Кирил Десподов
Снимка: Фейсбук

4398 0

Лудогорец не е плащал за трансферна сума за наема на Кирил Десподов, а заплатата му е далеч по-малка от тиражираната в медиите. Това обяви спортният директор на "орлите" Георги Караманджуков по време на клубна пресконференция.

В последните часове преди затварянето на летния трансферен прозорец българският шампион успя да привлече Десподов под наем за един сезон от състава на Каляри. Според наши източници заплатата на нападателя е 40 хил. евро, а цената за наема - 500 хил. евро, но Караманджуков твърди, че цифрите не отговарят на действителността.

"Надяваме се другата седмица да направим пресконференция и да представим Кирил Десподов, за да говорим повече. Първият ни разговор за Десподов беше вечерта на 4-ти. Обвиненията към клуба и към играча в общественото пространство не са състоятелни", започна спортният директор. 

"Той пасва на стила на игра на Лудогорец, не сме плащали трансферна сума за наема му, а заплатата му е далеч по-малка от цитираната в медиите. Искам да пожелая успех на България и да успеем да бъдем на големия спортен форум", добави още той.

Междувременно в Австрия са сериозно притеснени от трансфера на Десподов в Лудогорец. Каква е причината - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички