От "бразилски" в "румънски" тим: Лудогорец взима трио от северната ни съседка?


От "бразилски" в "румънски" тим: Лудогорец взима трио от северната ни съседка?
Снимка: ludogorets.com

2153 0

Лудогорец все по-смело поглежда към зимния трансферен прозорец. Ръководството на разградчани вече следи определени играчи, част от които на живо.

"Зелена" офанзива

Техническият директор на "орлите" - Козмин Моци, отпътува за своята родина Румъния с цел да наблюдава изявите на трио играчи, които имат потенциал да бъдат привлечени в родния гранд, пише "Гонг".

Бившият централен защитник е присъствал на двубоя между Петролул Плоещ и Рапид Букурещ, завършил при резултат 0:0. За целта му признава и президентът на домакините Клаудио Тудор.

Какво каза той?

"Козмин Моци дойде с двама от клуба, за да гледа Мариан Худжа, Валентин Цику и Сенко Дуа. Под 500 000 евро няма да продавам играчи, но за правилната цена ще го направя", заяви той пред медиите.

Първият е на 24 години и е централен бранител. Вторият е с година по-млад и се подвизава вляво на защитата. Твърди се, че към него интересът е и най-сериозен.

"Transfermarkt" оценява качествата му на около 800 хиляди евро. 23-годишният Дуа от своя страна е десен бек. И тримата играят редовно за своя отбор.

А в кои звена "орлите" ще търсят подсилване през зимата?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички