Пасивен на пазара през януари? Лудогорец търси играчи във всички фази


Пасивен на пазара през януари? Лудогорец търси играчи във всички фази
Снимка: Оф. сайт на Левски, Instagram

5708 0

Тези дни изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, обяви, че клубът няма да прави трансфери на всяка цена, тъй като има добре окомплектован състав.

Въпреки това "орлите" са отборът в Първа лига, който през есента и до днес най-често е свързван с трансферни спекулации. С оглед на това, че шампионите не са на първо място в класирането, а продължават и напролет в Лига на конференциите, изглежда, че разградският клуб ще прави зимна селекция.

Поглеждайки към играчите, с които е свързван Лудогорец през ноември и декември, можем да установим, че в Разград търсят подсилване във всяка една от основните фази на играта - врата, защита, полузащита и нападение.

Клубът има проблеми под рамката и е свързван с привличането на стража на Локомотив (Пд) - Динко Хоркаш. Неговият трансфер се смята за сигурен, при това още през януари.

"Орлите" са свързвани и с двама централни защитници в лицето на Лумбард Делова от Балкани и Самир Каетано Де Соуза от Тигрес.

Не е случайно и че българският клуб проявява интерес към двама леви бекове. Това са Валентин Цику от Петролул и Едсон Лукас от Ретро ПЕ (Анаполис).

Шампионите изглежда ще се подсилят и в средата на терена, където стана ясно, че преговарят с капитана на Левски - Андриан Краев. Тези дни "орлите" бяха свързани и с нападател - Фигейредо от Васко да Гама.

Разбира се, възможно е част от набелязаните футболисти да са планувани за привличане през лятото. Но предвид амбициите на клуба изглежда сигурно, че поне двама-трима нови ще акостират в Разград през януари. А ето ккво налага намирането на ляв бек в Лудогорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички