Ангел Петричев: Беше доста турбулентна и двулика година за Лудогорец, не са ни съперници само Левски и ЦСКА


Ангел Петричев: Беше доста турбулентна и двулика година за Лудогорец, не са ни съперници само Левски и ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1058 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че годината е била много трудна за разградчани, но все пак е доволен, че са успели да се справят с всички препятствия.

Отминава трудна година за Лудогорец

Лудогорец изпраща противоречива година!

"Беше доста турбулентна година и двулика по отношение на нашето представяне в европейските клубни турнири. Понесохме и доста критики, къде заслужени, къде не. Спечелихме титлата и купата, класирахме се за Лигата на конференциите, победихме Аякс и Фенербахче, направихме вълнуващи мачове.

В Лудогорец умеем бързо да се справяме с кризите, което е добра отличителна черта на един опитен клуб. Тази година бяхме под доста сериозно напрежение и бяхме колебливи. Не допуснахме срив с последствия за клуба", сподели той пред БНТ за "Арена спорт".

Трансфери не на всяка цена в Лудогорец

Относно трансферите в клуба и дали те ще се правят на всяка цена той обяви: "Лудогорец продава добре. Към играчите ни има интерес. Нормално е, ако постъпи оферта, която да удовлетворява клуба и играча, да последва трансфер. В момента съставът е доста добре комплектуван и входящи трансфери няма да правим на всяка цена".

"Виждам сериозен потенциал в Ботев. Левски е силен съперник, с когото всеки трябва да се съобразява. Не само Левски и ЦСКА са ни основни съперници, има и други отбори. Предстои интересна пролет", допълни той относно конкуренцията на Лудогорец в Първа лига. А по-рано Петричев си пожела сериозен съперник за тима в Лигата на конференциите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички