Стойчо Стоилов нападна "слугите в черно" и обяви: Пак сме сами срещу всички


Стойчо Стоилов нападна "слугите в черно" и обяви: Пак сме сами срещу всички
Снимка: Официален сайт на Литекс

1135 0

Въпреки че отчете грешката на Георги Китанов, главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов хвърли вината за загубата на "червените" от Лудогорец на съдийската бригада.

"Тоя мач още от самото начало беше едно надлъгване – който първи сгреши, той ще загуби мача. Ние пак плащаме дан на младостта, която имаме в отбора. Китанов... въпреки че през целия мач пази много добре, направи пак една фатална грешка, която ни коства загубата”, каза Стоилов пред клубната телевизия на ЦСКА след мача.

"Но не мога да подмина и слугите в черно. Пак като миналия сезон, пак започваме със същата песен на нов глас. Според мен бяхме тотално ощетени в мача. Само един ключов момент да кажа – вместо дузпа за нас, то беше втори жълт и червен картон, с който се реши мача. Не е само в тоя момент, беше тенденциозно целия мач, На тях се спестяват картоните, пуска се твърда игра срещу нас, а на нас не ни дават да ги докоснем. Това влияе много на резултата и на играта, когато има равностойно отбори. Предполагам, че и този съдия ще го наградят с наряд в Европа за добре свършена работа”, гневен бе Стоилов.

Според него ЦСКА е отново "сам срещу всички" и няма право на повече грешки този сезон.

"Ще е много труден сезон пак като миналата година, но ние сме свикнали да се борим сами срещу всички. Няма тежко, няма леко. Трябва да спечелим с Ботев вече, имаме много голям дефицит на точки. Няма закъде да губим вече точки, взехме си лимита за тоя полусезон", посочи директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички