Бенитес поиска Джонатан Кафу, готов да плати огромна сума


Бенитес поиска Джонатан Кафу, готов да плати огромна сума
Снимка: БГНЕС

3391 0

Новакът във Висша лига Нюкасъл е поредният клуб, който се е прицелил в звездата на Лудогорец - Джонатан Кафу, пишат медиите на Острова. Брайтън също има интерес към нападателя, но все още не са извадили конкретна оферта за бразилеца.

"Въпреки че взе за постоянно Кристиан Атсу, който играеше под наем от Челси, мениджърът на Нюкасъл Рафа Бенитес държи да подсили отбора с оше един бърз нападател. А Кафу изглежда добро попълнение, има и отлична техника", пишат на Острова.

"Освен че блестеше за Лудогорец в България, Кафу се доказа и на далеч по-голяма сцена. Той записа отлично представяне в групите на Шампионската лига - в тях отбеляза два гола и направи две асистенции. Цената му е 12 милиона евро, а Нюкасъл може да я плати", пише Daily Star и уточнява, че двата клуба вече държат връзка, като от английския клуб може да платят и над определената цена.

Междувременно в Италия твърдят, че Лацио, който искаше Джонатан още миналото лято, а след това и през зимата, пак е актуален вариант за подсилване на клуба. От италианския тим обаче са склонни да дадат само около 6-7 млн. евро, което под определената цена от разградчани. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички