Олимпиакос - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача в Шампионска лига?


Олимпиакос - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

8525 0

Лудогорец гостува на Олимпиакос в мач от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Шампионът на България има изключително трудна задача срещу един от редовните участници в европейските клубни турнири с огромен опит в Европа.

Разградчани започнаха силно участието си в турнира. "Орлите" отстраниха Шахтьор Солигорск след две победи с по 1:0, а след това отстраниха и Мура. В първия мач двата тима завършиха 0:0, а в реванша разградчани спечелиха с 3:1.

От своя страна Олимпиакос не впечатли особено във втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Тимът от Пирея отстрани съперника с две победи с по 1:0, като това бяха първите официални мачове на "олимпийците" за сезона.

На трибуните се очакват около 10 000 зрители, които да подкрепят гърците. Педро Мартинш пък разчита на играчи с огромен опит като Сократис Папастатопулос, Ян Мвила и Матийо Валбуена, които се очаква да започнат като титуляри.

Двубоят е с начален час 22:00 ч. и ще бъде излъчван пряко по Диема спорт 3. Ще може да следите срещата НА ЖИВО в SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички