БФС отложи ЦСКА – Лудогорец и промени часа на Левски – Арда


БФС отложи ЦСКА – Лудогорец и промени часа на Левски – Арда
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2500 0

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз отложи дербито от третия кръг на Първа лига между ЦСКА и Лудогорец, както и двубоя между Локомотив Пловдив и Пирин.

Отделно, срещата между Левски и Арда няма да се играе по програма от 18:45 часа, а от 21:00 часа, замествайки мача между ЦСКА и Лудогорец, който трябваше да се проведе в същия час в неделя, 8 август.

Всички решения на СТК:

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение - 02.08.2021 г

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „ЦСКА-София“ Сф - ПФК „Лудогорец 1945“ Рз – насрочена на 08.08.2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф - ПФК „Арда“ Кж – ще се играе по програма на 08.08/неделя/2021 г от 21.00 часа, вместо от 18.45 часа.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Локомотив 1926“ Пд - ПФК „Пирин“ Бл, насрочена на 09.08/понеделник/2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително.

Секретар СТК:

/Н.Михайлов/.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички