Ето какво казаха Ангел Петричев и Кирил Десподов преди мача на Лудогорец с Олимпиакос


Ето какво казаха Ангел Петричев и Кирил Десподов преди мача на Лудогорец с Олимпиакос
Снимка: Lap.bg/ колаж: SportLive

2139 0

На 3-ти август (вторник) Лудогорец гостува на Олимпиакос в първи мач от предпоследния квалификационен кръг по пътя към групите на Шампионска лига. Днес играчите и щаба на "орлите" отлетяха от летището във Варна за Гърция, а Кирил Десподов и изпълнителният директор Ангел Петричев говориха пред насъбралите се журналисти:

"Олимпиакос е най-трудният съперник досега, но отиваме за победа. Както Лудогорец се е надигравал с най-добрите в света, така ще го направим и утре. Шансовете са 50/50. Олимпиакос са добър отбър и няма да се защитават, както го правиха отборите досега. Ще станат хубави мачове за гледане от феновете. Надявам се да има повече голове от наша страна. Настроението е много добро. Всички знаем колко е важно да направим добър резултат в Гърция. Олимпиакос е голямо име, но и Лудогорец не е малко име. Излизаме и играем като равен с равен", заяви уверено Кирил Десподов.

"Идва времето на лудите мачове, за да стигнем натам, накъдето сме тръгнали ни трябва луд мач. Жребият не беше благосклонен към нас. Ако искаме да постигнем крайния успех, ни трябва луд мач, дойде време за герои. Надявам се, че тези момчета ще ни напомнят за онези луди вечери, в които се класирахме за груповата фаза. Такива неща като с Моци рядко се случват в живота, но пък през годините сме показали, че има момчета, които могат да се нагърбят с голямата отговорност", пък заяви Ангел Петричев и добави:

"Мисля, че предстоят добрите дни. Няма да бъде лесно да стигнем дотам, където сме тръгнали. Със сигурност отборът се движи в правилната посока. И друг път съм имал възможността да кажа, че все още има неща, които трябва да се коригират. Посредата на пътя сме. В правилната посока сме. Отстраняването на отбор като Олимпиакос трябва да бъде свързвано с голямо геройство от страна на отбора. Те имат повече опит от нас в ШЛ, но защо не. Ние вярваме в тези момчета, че имат необходимите качества да изтеглят отбора на по-високо ниво. Вярвам, че може да направим една голяма крачка", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички