Официално: Въпросът дали ще има мач Лудогорец - Славия е решен!


Официално: Въпросът дали ще има мач Лудогорец - Славия е решен!
Снимка: Лудогорец/ Фейсбук

1147 0

Двубоят между Лудогорец и Славия, част от 18-ия кръг на Първа лига официално бе отложен за утре (27 ноември) заради натрупалия се сняг на "Хювефарма Арена", обявиха официално разградчани в социалните си мрежи.

Съобщението на Лудогорец

По-рано днес стана ясно, че мач не може да има заради силния снеговалеж и натрупания сняг на стадиона на родния шампион. В официалното си съобщение разградчани упоменаха, че причината е точно снежната покривка, която "на места е близо 50 сантиметра". Двубоят между "орлите" и Славия ще се играе утре (27 ноември) със същия начален час.

"Лудогорец уведомява своите фенове, че предвид тежката зимна обстановка и обявено бедствено положение в Разград, мачът със Славия се отлага за утре, 27 ноември със същия начален час. Клубът ще направи всичко възможно да подсигури условия за провеждане на срещата, въпреки че на места снежната покривка е близо 50 сантиметра.

Лудогорец се извинява предварително на феновете, които ще присъстват на мача утре, че условията няма да бъдат обичайните за "Хювефарма Арена".

Всичко най-интересно около Лудогорец следете със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички