Фаворити срещу борещи се: ЦСКА, Лудогорец и Черно море в действие на 26 ноември


Фаворити срещу борещи се: ЦСКА, Лудогорец и Черно море в действие на 26 ноември
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1849 0

Родната Първа лига се завръща на големия екран днес (26 ноември) по програма с 3 мача, но тъй като срещата между ЦСКА и Етър вчера не завърши по план, то по правилник тя се очаква да се доиграе в днешния ден.

Снежният "ад" на "Армията"

Във вчерашният ден срещата между "червените" и великотърновчани бе прекратена след полувреме игра, завършило 0:0. По правилника на БФС вторите 45 минути трябва да се доиграят днес, като ще продължи при нулевото равенство, а червеният картон на Етър, който бе даден на бранителя Георги Александров остава в сила. Срещата трябва да се доиграе от 17:30 часа.

Филип Филипов обеща ЦСКА да направи всичко възможно да осигури условията, но в крайна сметка, всеки е безсилен пред времето и няма категорични гаранции, че двубоят ще бъде преигран днес.

Лудогорец, Черно море и ЦСКА 1948 в действие

Останалите три двубоя от програмата също предлагат мачове на фаворитите за топ 4 срещу борещи се за оцеляване тимове.

В 15:15 часа Лудогорец посреща на "Хювефарма Арена" отбора на Славия, който започна да излиза от своята криза с две поредни победи в родния шампионат. Черно море продължава да преследва лидера ЦСКА и ще се надява да грабне три точки на "Тича" срещу коварния Крумовград от 17:45. ЦСКА 1948 и Арда също излизат в столицата днес в пряк сблъсък от 12:45. При евентуална победа "червените" могат да изместят Левски и кърджалии и да влязат в топ 5 на първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички