Левски, ЦСКА и Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме контролите на българските грандове?


Левски, ЦСКА и Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме контролите на българските грандове?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3555 0

Отборите на Левски, ЦСКА и Лудогорец ще изиграят поредните си контролни срещи от зимната подготовка в понеделник, 7 февруари.

"Сините" ще изиграят последния си мач от лагера в Белек, Турция, като от 12:00 часа българско време ще се изправят срещу украинския Велес Ровно (пряко по Диема Спорт 2).

Тимът на Станимир Стоилов вече изигра пет мача на турска земя, записвайки четири равенства - с Гурник, Бохемианс, Марибор и Динамо Киев, както и загуба от Генчлербирлиги.

След проверката с Велес Левски ще се завърне в България, където на 12 февруари ще изиграе последната си контрола преди началото на пролетния полусезон.

Тя ще бъде срещу Пирин Благоевград на стадион "Георги Аспарухов" с начален час 14:00, като преди началото на двубоя "сините" ще направят официално представяне на тима за втората половина на сезона.

Официалното представяне на ЦСКА ще бъде в понеделник от 15:00 срещу Царско село. Двубоят ще се играе на стадион "Българска армия" и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Това ще бъде втори пореден ден за "червените" с контролна среща, след като в неделя те победиха Литекс с 2:0 на базата в Панчарево.

В неделя, 13 февруари, от 14:15 часа ЦСКА гостува на Локомотив София в отложен мач от четвъртия кръг на Първа лига.

Шампионът Лудогорец ще посрещне Спартак Варна в Разград от 16:00 часа. В неделя "орлите" гостуват на Арда в Кърджали от 14:15 часа в отложен мач от първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички