Oчаквайте много голове на Лудогорец - Партизан


Oчаквайте много голове на Лудогорец - Партизан

1094 0

Лудогорец е определен като фаворит от букмейкърите в домакинството си на Партизан, в първи мач от третия квалификационен кръг в Шампионската лига. Мачът е днес от 21:00 часа.

Коефициентът за единица е 1.83 срещу 4.50 за успех на „гробарите“. Двата отбора се срещнаха и през миналия сезон на този етап, като тимът от Разград отстрани Партизан с две победи. Сега обаче задачата на българския шампион изглежда далеч по трудно с оглед на петимата контузени в отбрана и значително по-качественият състав на Партизан в сравнение с миналогодишния. Друг факт, който също има значение е неубедителния старт на Лудогорец в „А“ група.

И двата отбора са надъхани да покажат най-дорото от себе си, за да докажат, че заслужават да участват в групите на най-силния футболен турнир на стария континент. Домакините ще атакуват чрез Безяк и Мисиджан и смятаме, че е напълно възможно и двамата да се разпишат. Гостите от своя страна ще се опитат да вкарат поне 1 гол, за да им е по-спокойно на реванша в Белград, а липсата на основни играчи в състава на Лудогорец ще улесни задачата им. Очакваме резултатен и драматичен двубой.

Прогноза: Лудогорец - Партизан над 2.5 гола в мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички